Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasze opinie o forum
Autor Wiadomość
Fransis 

Wysłany: 2008-08-31, 12:24   

Remol napisał/a:
Dlaczego jest włączona moderacja postów w dziale z filmami? Mam wrażenie że rygor będzie tutaj ostrzejszy niż na białym forum, co mnie optymizmem nie napawa.

Moderacja jest wlączona tylko w dziale inspirujacych, po to żeby nie pojawiały sie tam filmy które nie powinny. A to ze odpowiedzi przy okazji też są pod moderacją to już wina tego ze nie da sie rozdzielic. I jedno: moderacja nie równa się rygor.

tash 

Wysłany: 2008-08-31, 18:46   

Remol napisał/a:
Jak dla mnie to powinna być możliwość chociaż lekkiego offtopowania w tematach. Bez tego to forum będzie po prostu - jak tak dalej pójdzie - zbiorowiskiem filmików. Dobry offtop nie jest zły, powoduje, że forum staje się miejscem wyjątkowym. Jak ktoś za bardzo się rozszaleje, to można przecież takiego człowieka naprostować ostrzeżeniem słownym lub innym. Ale to tylko moja opinia.

Bez przesady, jeżeli post będzie wartościowy i nie będzie SKRAJNIE nie na temat (np. rozmowa o nowym numerze Bravo girl w dziale z filmami) to raczej nikt nie powinien się przyczepić. Tylko, że takie postów poza bardzo nielicznymi wyjątkami się raczej nie zdarzają :D Wszystko z umiarem - nie może być też tak, że co prawda dyskusja OT stoi na jakimś poziome ale rozciąga się na kilkanaście postów. Nie wiem jak inni ale ja wychodzę z założenia, że jeżeli post nikomu nie szkodzi a jedynie wzbogaca dyskusję to nie trzeba go usuwać/wygaszać tylko dlatego, że łapie się pod jakiś mniej znaczący punkt regulaminu (pytania "które punkty regulaminu można wobec tego łamać" będą tępione bo wiadomo, że żadne). Jak ktoś uważa, że poprzednie dwa zdania się wykluczają to nie musi się tym zaraz chwalić - niech czyta aż zrozumie ;)

nuringel 

Wysłany: 2008-09-06, 07:20   

Wydaje mi się, że przydałby się jakiś dział w Luźnych rozmowach, w którym można by się bawić w te głupawe gry forumowe xD Typu "ja powiem słowo a Ty cos tam cos tam" ;D Nie są one może zbyt ambitne ale są zabawne i chyba w sam raz pasowałyby do Luźnych rozmów. Chyba żeby w Humorze zakładać takie tematy ale to już nie wiem.

ACTEone 
KrakowskiPARKOUR.pl

Wysłany: 2008-09-06, 14:55   

nuringel napisał/a:
Nie są one może zbyt ambitne

To może je sobie darujcie? :)

nuringel napisał/a:
zabawne i chyba w sam raz pasowałyby do Luźnych rozmów. Chyba żeby w Humorze zakładać takie tematy

Cóż, jeśli naprawdę są zabawne, to zapraszam do działu Humor :D

tash 

Wysłany: 2008-09-08, 00:38   

Mówisz o tym kretyńskim nabijaniu postów, które niczemu nie służy, zapycha serwer i wkurza normalnych ludzi? Ja bym za to najchętniej bany dawał (żeby 20-latek bawił się w takie coś... idź na forum fotki może, albo naszej-klasy) :F

Akuk 

Wysłany: 2008-09-11, 09:11   

Zdecydowanie na forum brak mi jeszcze kilka działów. Nie rozkminiałem jeszcze jakich, ale napewno można byłoby coś dodać.

tash 

Wysłany: 2008-09-11, 15:36   

Tzn. tak sobie, żeby były? Skoro nie ma takiego zapotrzebowania to po co wymyślać nowe? Don't fix it if it isn't broken :P IMO i tak jest ich zbyt dużo, chociażby w dziale "luźne rozmowy" ("kultura i sztuka"? WTF? To może jeszcze "motoryzacja", "fotografia", "kulinaria", "budownictwo" ...). Na białym taki podział świetnie się sprawdzał (jest jeszcze kwestia lekkiego przemodelowania nazw działu "Filmy" ale Koran jakoś nie pali się do roboty, mimo, że w zasadzie wsio ustalone i to kilka minut roboty :P), nie ma tutaj jedynie Vademecum i FAQ. Nie ma bo nikomu nie uśmiecha się zbieranie materiałów godzinami, czy pisanie/robienie nowych.

Akuk 

Wysłany: 2008-09-12, 07:35   

tash napisał/a:
FAQ
FAQ ju tasz !
Mnie brak chociażby jakiegoś miejsca typu ' Zdrowie ' gdzie moglibyśmy pisać o kontuzjach i ich zapobieganiu. Chyba, że chcecie żebyśmy wszystko wsypywali do Luźnych to spoko.

Math 

Wysłany: 2008-09-12, 14:54   

kontuzjach odżywianiu i ogólnie tego typu sprawach w sumie to sie przydaje szczególnie jak na forum wbije ktoś z AWF-u :-D

Mgs 
Mart.

Wysłany: 2009-02-16, 15:49   

ja bym proponował wsparcie w dziale multimedia dla filmów z vimeo ;) jeżeli to oczywiście możliwe ;p bo nie wiem czy takowy skrypt istnieje, ale dobrze obejrzeć czasem film w dobrej jakości :)
"to wędrówka daje szczęście ,a nie jej cel"
"odwaga to nie brak strachu, lecz panowanie nad nim i nad emocjami..."

nuringel 

Wysłany: 2009-02-18, 19:17   

Te z youtuba w HD maja niezla jakosc, nie wiem czego chciec wiecej :D No chyba, ze wlasnie problem tkwi w muzyce, no bo tam często niestety blokują.

radzio545 

Wysłany: 2009-07-29, 12:15   

Witam!

Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym powitać wszystkich użytkowników, a w szczególności administratora i moderatorów.

Ale jest to jednak temat, w którym mamy się wypowiadać na temat tego forum.

A więc, w jakimś poście ktoś wspomniał, że mało ludzi tu zagląda. Nie dziwie się.
Rejestrując się na forum wyskoczył mi błąd wpisu danych do bazy MySQL.
Owszem rejestarcja jest możliwa przez stronę overground.com, ale internauta gdy widzi błąd i nieznane mu kody, to nie ma zamiaru dalej się nad tym męczyć i ucieka ze strony. Proponował bym umieścić jakąś informacje gdzie można się zarejestrować.

Pozdrawiam!

tash 

Wysłany: 2009-08-09, 22:46   

A faktycznie, sprawdziłem, zgłosiłem i ktoś się zaraz tym zajmie :) Thx za info

Touris 
Parkour Katowice

Wysłany: 2009-12-01, 22:37   

Ja mam problem z adminem Tash... ciągle się mnie czepia że pisze posty , w NORMALNYCH tematach nie jakiś offtop... uważa to za spam... nie zauważył że jestem nowy na tym forum i chce troche po poznawać użytkowników i doradzić...

KubaPZN 
Cześć

Wysłany: 2009-12-02, 15:51   

Touris pisz do ludzi na GG jeśli masz, :D ACTe nie każdy. :P

tash 

Wysłany: 2009-12-03, 12:09   

Swoją drogą to nie zauważyłem kiedy mianowali mnie na admina. Taki ważny event a ja przeoczyłem :P

Touris 
Parkour Katowice

Wysłany: 2009-12-04, 17:47   

na jakim czarnym? nie jestem w temacie ... ;p

Frix 
GreG

Wysłany: 2010-04-11, 14:09   

Te forum jest bardzo fajne poprostu nic lepszego nie widzialem w internecie już odrazu dostałem pomoc od użytkowników!!!!!

Odpowiedz do tematu