Czy mieszka ktoś w Lesznie lub okolicach kto by ze mną poskakał, nauczył mnie czegoś bo nieznam za dużo technik a chciałbym umieć coś nowego!!!! Z gory dzieki
A co ten Philipek jest, gwiazdor? Nie może iść z początkującym na trening? O_O Korona mu z głowy spadnie (w tym przypadku jakas opaska) ? Ludzie, nie róbcie sobie jaj.
marunia3000 skoro znajdziesz sobie kumpli(zazdroszcze, też chciałbym) to po co zakładasz tak durne tematy w których i tak wiesz wszystko lepiej, tak swoją drogą - czy w każdym poście musisz używać X wykrzykników? Twoje wypowiedzi i tak pozostawiają wiele do życzenia.
Zresztą ten temat nadaje się do usunięcia "!!!!!!!!!!!!!!!!" ; DDD
A co ten Philipek jest, gwiazdor? Nie może iść z początkującym na trening? O_O Korona mu z głowy spadnie (w tym przypadku jakas opaska) ? Ludzie, nie róbcie sobie jaj.
A Ty co jesteś, upośledzony czy po prostu idiota? Raz - nie odezwałem się jeszcze w tym temacie, więc nie masz prawa w ten sposób o mnie mówić. Dwa - NIGDY nie odmówiłem pomocy żadnemu początkującemu, kilka razy prowadziłem warsztaty i ZAWSZE służę radą i doświadczeniem. Trzy - dopiero niedawno sam zacząłem wracać do treningu po kontuzji, która mnie wyeliminowała na ponad pół roku, przez co muszę ponadrabiać zaległości. Cztery - jak masz do mnie jakiś irracjonalny problem, to zapraszam na pogawędkę na gadu-gadu. Pięć - a weź się pierdol.
@marunia3000 - wiadomość zostawiłem na gg. Temat zamykam i przenoszę.
Przepraszam Filip za kwestionowanie Twojej decyzji co do zamknięcia tematu, zaraz to cofnę. Jednakże nie mogę się powstrzymać od napisania tego.
Cytat:
nie chce mi się bluzgać, więc napiszę jedynie - : DDDDDDDDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum